28. august 2015

Uuenes Äripäeva teemaveeb Kaubandus.ee

Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveeb kaubandus.ee sai endale uue kuue. Nüüd on võimalik lugeda jae- ja hulgikaubandusega seotud uudiseid ja kasulikke artikleid mugavalt arvutist, tahvlist kui ka mobiilist.

Värskelt veebilehelt leiad mitmeid uuendusi.

Lõime rubriigi kaubandusjuhtide persoonilugudest, kuhu on koondatud pikad intervjuud.Tuleb juttu ka kaubandusjuhtide ajaplaneerimisest ja üldistest juhtimispõhimõtetest.Värske rubriik Kasulik, kust saab ammutada inspiratsiooni ning ideid.Kergemini on leitavad galeriid ja videointervjuud.Kaubanduses vajalikud statistilised andmed (Tarbijahinnaindeks, kaubanduse brutopalk, jaemüük ja väliskaubandus) on koondatud ühte kohta ning illustreeritud ilusate graafikutega.Käima läks ka rubriik Ettevõtete tutvustused, kust leiab ettevõtete kontaktid, kellega koostööd teha ning teenuseid osta. See rubriik täieneb pidevalt.

Et kogu info jõuaks teieni kõige kiiremini, liituge värske kaubandus.ee uudiskirjaga artiklite alt.

Tere tulemast kaubandus.ee värskele veebilehele!

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700