28. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuenes Äripäeva teemaveeb Kaubandus.ee

Äripäeva kaubandusjuhtide teemaveeb kaubandus.ee sai endale uue kuue. Nüüd on võimalik lugeda jae- ja hulgikaubandusega seotud uudiseid ja kasulikke artikleid mugavalt arvutist, tahvlist kui ka mobiilist.

Värskelt veebilehelt leiad mitmeid uuendusi.

Lõime rubriigi kaubandusjuhtide persoonilugudest, kuhu on koondatud pikad intervjuud.Tuleb juttu ka kaubandusjuhtide ajaplaneerimisest ja üldistest juhtimispõhimõtetest.Värske rubriik Kasulik, kust saab ammutada inspiratsiooni ning ideid.Kergemini on leitavad galeriid ja videointervjuud.Kaubanduses vajalikud statistilised andmed (Tarbijahinnaindeks, kaubanduse brutopalk, jaemüük ja väliskaubandus) on koondatud ühte kohta ning illustreeritud ilusate graafikutega.Käima läks ka rubriik Ettevõtete tutvustused, kust leiab ettevõtete kontaktid, kellega koostööd teha ning teenuseid osta. See rubriik täieneb pidevalt.

Et kogu info jõuaks teieni kõige kiiremini, liituge värske kaubandus.ee uudiskirjaga artiklite alt.

Tere tulemast kaubandus.ee värskele veebilehele!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070