Autor: Mait Kraun • 1. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wal-Mart plaanib koondada sadu keskastmejuhte

Wal-Mart plaanib koondada
Foto: EPA
Wal-Marti jaekett plaanib sellel nädalal hakata koondama sadu töökohti, avaldasid asjaga kursis inimesed, vahendab MarketWatch.

Koondamine puudutab sadu inimesi, kes töötavad Wal-Marti Bentonville’i peakontoris. Personalitöötajad on reserveerinud reedeks hulga koosolekuruume, mida kasutavad tarnijad oma toodete müügiks Wal-Martile, teatas üks asjaga kursis olev inimene.

Mõnedel osakonnajuhtidel paluti sellenädalased reisid ära tühistada, et olla reedel kindlasti kontoris, ütles üks teine inimene, kes oli suhelnud Wal-Marti töötajatega.

Arvatakse, et töö kaotab umbes 500 inimest. Wal-Marti Bentonville’i regioonis töötab kokku 18 600 inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700