Autor: Kaubandus.ee • 4. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi A&O pood laiendati Konsumiks

Viljandi A&O laiendati Konsumiks
Foto: Andres Haabu
Viljandi Tarbijate Ühistu (Coop Viljandi) laiendas seni Männimäel tegutsenud AjaO poe Konsumi kaupluseks. Laiendusse investeeriti ligi 100 tuhat eurot. Võrreldes senini tegutsenud AjaO kauplusega on Konsumis tänu uutele riiulitele parem ruumikasutus ja rikkalikum sortiment.

Viljandi Tarbijate Ühistu juhatuse esimehe Priit Aule sõnul on Viljandis tänavu juba kaks AjaO kauplust laiendatud Konsumiks.

„Kantre Konsumi avasime kevadel ja Männimäe Konsumi kolmapäeva hommikul. Konsumites saame pakkuda tarbijatele suuremat kaubavalikut ja soodsamat ostukorvi, säilitamaks oma klientide lojaalsust järjest tiheneva konkurentsiga toidukaupade turul,“ ütles Aule.

Hoone renoveerimistöid teostas AS Pärlin. Kaupluses on müügipinda 246 ruutmeetrit ja üldpinda  ligi 400 ruutmeetrit.

Viljandi Tarbijate Ühistu asutati 1910. aastal ja praegu on ühistul 590 liiget. Kokku kuulub Viljandi Tarbijate Ühistule 25 kauplust.

Coop Eesti jaekett Konsum on Eesti suurim kokku 93 kauplusega.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070