22. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima Eesti ostudirektorina asus ametisse Kristina Mustonen

Maxima Eesti uus ostudirektor Kristina Mustonen
Foto: Maxima Eesti
Alates detsembrist täidab Maxima Eesti ostudirektori ülesandeid Kristina Mustonen, kes on eelneva kaheksa aasta jooksul töötanud Eesti ühes juhtivas jaeketis mitmesugustel kaubandusvaldkonna ametikohtadel.

Maxima Eesti ostudirektori ülesandeks on jaeketi strateegilise arengu tagamine valdkondades, mille eesmärk on tagada klientidele parim valik kvaliteetseid kaupu tasukohase hinnaga. “Täna sooritab meie kauplustes oma igapäevaseid oste kõige suurem arv kliente. See tähendab, et nad leiavad meie juurest seda, mida neil on vaja. Et klientide rahulolu jätkuvalt kasvaks, peame me veelgi tähelepanelikumalt arvestama nende ootuste ja soovidega,” ütles Maxima Eesti peadirektor Vygintas Šapokas. 

Eestis tegutsetud 11 aasta jooksul on Maxima rajanud kaubandusketi, mis teenindab 75 kaupluse ja e-supermarketi vahendusel keskmiselt 150 000 ostjat päevas. “Oma töö eesmärgiks sean selle, et iga tänane ja ka tulevane Maxima klient ei hinda mitte pelgalt taskukohaseid hindu, vaid ka parimat valikut kvaliteetseid tooteid nii Eestist kui ka mujalt Euroopast,” kommenteeris Kristina Mustonen uue ametikoha ülesandeid. “Olen veendunud, et ühtse meeskonnatöö abil ning avatud koostöös meie partneritega saavutame soovitud eesmärgid juba lähitulevikus.”

Kristina Mustonen alustas Maxima Eestis tööd 2007. aastal ostujuhi ametikohal. Kaks aastat hiljem sai temast tööstuskaupade osakonna ostujuht ning alates 2014. aastast juhtis ta bakaalkaupade ostuosakonda. “Igas mulle usaldatud ametis olen alati pingutanud maksimaalse tulemuse nimel,” lausus Maxima jaeketi uus ostudirektor.

Kristina Mustonen on omandanud kõrghariduse personali- ja ärijuhtimise alal. Ta valdab vabalt eesti, inglise ja vene keelt.

Kristina Mustoneni eelkäija Maxima ostudirektori ametikohal oli Šarūnas Baikštys, kes alustas detsembrist jaeketi kaubandusdirektori ametikohal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757