7. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaupmehed annavad märtsis õpilastele 50 koolitundi

Kaupmehed annavad märtsis õpilastele 50 koolitundi
Foto: Andras Kralla
Kaupmeeste Liidu liikmed annavad märtsi kuu jooksul algatuse "Tagasi kooli" raames 50 külalistundi üle Eesti. Külalistundide eesmärgiks on tutvustada 8-9. klasside õpilastele kaubanduse valdkonda ning aidata läbi praktiliste näidete tuua õppimist lähemale elule väljaspool kooli.

Alates 7. märtsist külastavad kaupmehed mitmeid koole üle Eesti. „Eesmärk on anda õpilastele teadmisi kaubanduse rollist meie igapäevaelus ja laiemalt ka majanduses,“ selgitas Kaupmeeste Liidu nõunik Marika Merilai. Külalistundide raames tuuakse õpilastele praktilisi näiteid tööst ja karjäärivõimasustest kaubanduse valdkonnas ning räägitakse koostööst klientidega. “Soovime muuhulgas näidata, et töötamine kaubanduses annab head praktilised ja sotsiaalsed oskused. Lisaks arutame õpilastega ka innovaatiliste lahenduste ja robotite rolli üle tänapäeva kauplustes ning kaubanduse arengust tulevikus,“ ütles Merilai.

Kaupmeeste Liidu egiidi all osalevad projekti „Tagasi  kooli“ algatuses kaubandustöötajad mitmetest kaubandusettevõttest - Coop Eesti KÜ, Stockmann AS, Tallinna Kaubamaja AS, Selver AS, Rimis Eesti Food AS, Statoil Fuel & Retail Eesti AS jt. Külalisõpetajateks on nii ettevõtete tippjuhid, koolitusjuhid, kaupluse juhatajad kui ka teised võtmeisikud.

Kaupmeeste Liit on asutatud 1996. aastal esindamaks ja kaitsmaks liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete juurutamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub 56 liiget.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757