10. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

e-Selveri laiendas kaubavalikut ja tarnepiirkonda

E-Selver laiendas kaubavalikut ja tarnepiirkonda
Foto: Raul Mee
Hiljuti toidukaupade kategoorias kõige kasutajasõbralikumaks e-poeks valitud Selveri veebipoest saavad nüüd lisaks Tallinna ja selle lähiümbruse elanikele kaupu mugavalt koju või kontorisse tellida ka Keila, Saue ja Jüri tarbijad. Samuti on kasvanud e-Selveris müügil olevate toodete hulk 14 000 nimetuseni. Lisaks on võimalik internetist ettetellitud kaubale Järve ja Pirita Selverisse ka ise järele tulla.

„Kuna e-Selveri veebipoest kauba koju tellimise teenuse järgi on huvi järjest kasvanud, siis alustasime teenuse pakkumist ka Keila, Saue ja Jüri piirkonnas,“ ütles Selveri keti juht Kristi Lomp.

„Lisaks järjepidevale teeninduspiirkonna laienemisele panustame tublisti sellele, et pakkuda klientidele võimalikult mitmekülgset sortimenti ja et ka e-poest oleks võimalik osta kõiki neid tooteid, mida oleme tavapäraselt harjunud ostma hüpermarketist. Selleks suurendasime oma kaubavalikut ligi viiendiku võrra ja see ulatub nüüd 14 000 nimetuseni. Kaupade lisamisel arvestame ka e-Selveri kasutajate ettepanekutega, mida meie tegutsemise nelja kuuga on juba ohtralt saabunud.“

E-Selveri veebikeskkonnas saab tellimusi teha ööpäevaringselt ja kaupa on võimalik kätte saada seitsmel päeval nädalas kella 10.00-22.00. e-Selveri veebipoest tellitud kaubad toimetatakse kohale spetsiaalselt toidukaupade veoks kohandatud külmutusseadmetega autoga ja kuller toob kogu kauba mugavalt otse tellijani. Seda, kas kliendi aadress jääb e-Selveri kulleriteenuse piirkonda, saab kontrollida Selveri veebilehelt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757