23. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galleria Rigas avatakse H&M'i Baltimaade esimene Collection of Style kauplus

Galleria Riga
Foto: Galleria Riga
Riias asuv Galleria Riga andis täna teada suuremahulise rendilepingu sõlmimisest Hennes & Mauritz (H&M) Groupiga, mille tulemusena avatakse Balti riikides esimene Collection of Style (COS) disainerrõivaste pood ning ka Läti seitsmes H&M riidekauplus.

Käesoleva aasta teises pooles avatavad kaks uut poodi on värskeimaks täienduseks juba olemasolevale 120 kauplusele, mis on muutnud keskuse tähtsaimaks ostlejate sihtkohaks Riias. Taani investorite grupile kuuluv Galleria Riga asub Terbatas Quarters nimelises piirkonnas, kus paiknevad ka linna peamised ostu- ning meelelahutuskeskused. 

Rootsi maailmakuulus jaekaubanduskett H&M Group saab oma kahe brändiga Galleria Rigas oluliseks tõmbenumbriks. COS kollektsioon pakub naistele, meestele ja lastele kaasaegseid disainerriideid. Uued poed sobituvad Galleria Riga poolt pakutavaga, mis hõlmab unikaalset valikut kaasaegset moodi, restorane ning kohalikke ja rahvusvahelisi brände nagu näiteks Marella, Max&Co, Suit Supply ja Mango. Ühtlasi kahekordistab Mango oma müügiala 500 ruutmeetrini. 

“Meie strateegiline eesmärk on saada läbi aktiivse tegevuse Läti juhtivaks butiigipoodide kaubamajaks. Seepärast on meil väga hea meel aidata tuua Balti regiooni esimene COS pood. Oleme teinud tihedat koostööd H&M Grupiga ning leidnud nende kahe eduka brändipoe jaoks parima võimaliku asukoha,“ ütles Galleria Riga varahaldur ja The Retail Headquarters (THERHQ) tegevjuht Håkan Pehrsson. „Usume, et H&M ja COS pälvivad Galleria Rigas tähelepanu paljude lätimaalaste ning keskust külastavate välismaalaste seas.”

Viimase kuue kuu jooksul on Galleria Rigas lõpuni viidud 38 äritehingut, et tekitada ruumi uutele kauplustele ning uuendada kontseptsiooni. Ehitustööde käigus täiendatakse keskuse fassaadi kolme korruse ulatuses kaetud klaaspaneelidega, mis loob hoonele uue ruumika ning kutsuva sissepääsu.

COS toodi turule 2007. aastal ning on tänaseks kujunenud üheks H&M tooteportfelli edukaimaks brändiks – oma nüüdseks hästi vastu võetud valikuga kaasaegsetest rõivastest meestele, naistele ja lastele. Galleria Rigas avatav COS pood on juba 165. selle nime all tegutsev kauplus, mis asuvad 31 riigis üle kogu maailma. H&M ise omab maailmas enam kui 3900 poodi 61 riigis ning Galleria Riga poest saab Läti seitsmes H&M pood.

Galleria Riga avati 2010. aastal ja see on ühtlasi uusim kaubanduskeskus Riias, mis on oma unikaalsete poodide valikute tõttu populaarne nii kohalike elanike kui ka turistide seas. 24 000 ruutmeetri suuruse pindalaga kaubamaja kaheksandal korrusel asub Baltimaade üks suurimaid terrassiga katuserestorane, kust avaneb linnale kaunis vaade. Galleria Rigat hallatakse ühiselt kinnisvaraarendaja The Retail Headquarters ja investeerimisfirma CBRE poolt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757