16. juuni 2016

Tarbijakaitseamet kolib uude asukohta

Tarbijakaitseamet ja EL Tarbijate nõustamiskeskus kolivad Tallinnas uuele aadressile
Autor: Veiko Tõkman

Tarbijakaitseamet annab teada, et asub alates 20. juunist Tallinnas uuel aadressil Pronksi 12. Telefoninumbrid ja muud kontaktid jäävad samaks. Ameti koosseisus tegutsev Euroopa Liidu tarbija nõustamiskeskus kolib koos tarbijakaitseametiga.

Seoses uue aadressiga palub tarbijakaitseamet kõikidel ettevõtetel ja organisatsioonidel, kes oma veebis, väljaannetes või muudes infomaterjalides viitavad tarbijakaitseameti kontori asukohale Tallinnas, teha vastavad muudatused.

Tarbijakaitseameti peakontoris Tallinnas toimub tarbijate kohapealne nõustamine esmaspäeviti kella 10-16 ning neljapäeviti kella 13.30-16.00. Kuni 17. juunini saab ametisse tulla vanal aadressil Rahukohtu 2.

Seoses kolimisega annab amet teada, et esmaspäeval, 20. juunil Tallinnas tarbijate vastuvõttu ei toimu. Tarbijad on oodatud vastuvõtule taas 27. juunil Pronksi 12, Tallinn 10117.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700