16. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarbijakaitseamet kolib uude asukohta

Tarbijakaitseamet ja EL Tarbijate nõustamiskeskus kolivad Tallinnas uuele aadressile
Foto: Veiko Tõkman
Tarbijakaitseamet annab teada, et asub alates 20. juunist Tallinnas uuel aadressil Pronksi 12. Telefoninumbrid ja muud kontaktid jäävad samaks. Ameti koosseisus tegutsev Euroopa Liidu tarbija nõustamiskeskus kolib koos tarbijakaitseametiga.

Seoses uue aadressiga palub tarbijakaitseamet kõikidel ettevõtetel ja organisatsioonidel, kes oma veebis, väljaannetes või muudes infomaterjalides viitavad tarbijakaitseameti kontori asukohale Tallinnas, teha vastavad muudatused.

Tarbijakaitseameti peakontoris Tallinnas toimub tarbijate kohapealne nõustamine esmaspäeviti kella 10-16 ning neljapäeviti kella 13.30-16.00. Kuni 17. juunini saab ametisse tulla vanal aadressil Rahukohtu 2.

Seoses kolimisega annab amet teada, et esmaspäeval, 20. juunil Tallinnas tarbijate vastuvõttu ei toimu. Tarbijad on oodatud vastuvõtule taas 27. juunil Pronksi 12, Tallinn 10117.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700