9. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima Eesti pälvis Tallinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitli

Maxima Eesti pälvis Tallinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitli
Foto: Maxima Eesti
Tallinna Spordi- ja Noorsooamet andis üle auhinnad noorsootöö tunnustusauhindade konkursi "Suured teod" võitjatele. Pealinna laste- ja noortesõbraliku ettevõtte tiitli võitis Maxima Eesti.

Tallinna Spordi- ja Noorsooameti noorsootöö osakonna juhataja Marko Ool, kes oli ühtlasi ka konkursikomisjoni liige, ütles, et jaekett paistis silma eelkõige just arvukate noortele suunatud üritustega. “Maxima on oma tegudega näidanud, et väärtustab lapsi, noori ning peresid nii ettevõtte sees kui ka väljaspool. Jaeketi korraldatud tegevused on aidanud kaasa noorte arengule ja heaolule ning lisaks on loodud võimalusi noortel oma vaba aega aktiivselt sisustada,“ ütles Ool.

Maxima poolt korraldatud üritustest tõi Ool eriti esile andekate noorte stipendiumikonkursi “Tulevikutalent“ ning praegu käimasoleva heategevusliku kingikampaania “Inglipuu“. Lisaks sellele on jaekett Ooli sõnul toetanud heategevuskontserte puuetega lastele, olnud abiks lasterikaste perede suvelaagrite läbiviibimisel, olnud toeks huviharidusprojekti „Turvaline kooliaasta“ korraldamisel ning aidanud korraldada peredele ja lastele mõeldud jalgrattapäeva Maxima Grand Prix.

“Jagan seda tunnustust kõigi nende inimeste ja organisatsioonidega, kelle abil aastate vältel on meil õnnestunud teha meie ettevõtte jaoks kõige tähtsamat – hoolida lastest ja noortest ning seeläbi meie ühisest tulevikust. Kindlasti innustab väärikas tiitel ka veel suuremateks tegudeks,“ ütles Maxima Eesti avalike suhete juht Katja Ljubobratets.

Tallinn tunnustab silmapaistvaid noorsootöötajaid, organisatsioone ja noorteprojekte kaheteistkümnendat aastat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757