30. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskuse parimad teenindajad ja teeninduskohad

Viru Keskuse parima ostukoha tiitli võitnud Brooks Brothers kaupluse esindajad
Foto: Ardo Kaljuvee
29. jaanuaril tunnustas hiljuti rekordilisest käibest avalikkust teavitanud Viru Keskus pidulikul auhinnagalal parimaid teeninduskohti, teenindajaid ja ostukeskkondi. Möödunud aasta tulemuste põhjal pälvis Parima Teeninduskoha tiitli Aphrodite Kullaäri, Parimaks Ostukeskkonnaks nimetati Brooks Brothers ning Parim Teenindaja on Steffi Saava kauplusest Aldo.

Viru Keskus panustab järjepidevalt teeninduskogemuse parendamisse ja ostukeskkondade arendamisse. “Parimaid teeninduskohti ja ostukeskkondi oleme koolitanud, testinud ja välja selgitanud enam kui kümme aastat. Viru Keskuse parima teenindaja konkurss toimus aga neljandat korda,” kommenteeris Viru Keskuse turundus- ja kommunikatsioonidirektor Taivi Koitla. “Nii parima teenindaja konkursil kümne parima hulka jõudmine kui ka tiitlivõit ise on muljetavaldav saavutus, kuna Viru Keskuses töötab enam kui seitsesada müügikonsultanti,” lisas ta.

Viru Keskus täiendab ja arendab parimate väljaselgitamiseks  testimiste meetodeid igal aastal ja tunnustab möödunud aasta parimaid iga aasta esimesel kuul.

Parim Teeninduskoht 2016

Parima Teeninduskoha kategooria parimad selgusid teeninduse analüüsi, teooriatestide sooritamise ja testostlemiste tulemustena, tuues esimese koha kauplusele Aphrodite Kullaäri. Parim Teeninduskoht 2016 teise koha vääriliseks tunnistati kauplus Grenardi ning kolmanda koha pälvis Yolo.

Parima Teeninduskoha tiitli Aphrodite Kullaäri
Foto: Ardo Kaljuvee

Parim Ostukeskkond 2016

Ostukeskkonna ekspertide hinnangute põhjal tunnistati Viru Keskuse Parima Ostukeskkonna tiitli vääriliseks Brooks Brothers, teise koha saavutas Pepe Jeans London ning kolmanda koha Thomas Sabo. Eksperdid analüüsisid ostukeskkondade mugavust nii tervikuna kui ka kõiki parameetreid eraldi, alates kauba väljapanekust kuni proovikabiinide mugavuseni. Eripreemiad väljastati parima vaateakna eest kauplusele Massimo Dutti ning proovikabiinide liidriks tunnistati Brooks Brothers.

Parim Teenindaja 2016

Viru Keskuse parimad teenindajad selgitati põhjalike eelkonkursside tulemusel ning kümme parimat teenindajat said võimaluse oma oskusi proovile panna detsembrikuus jõululaadal väljaspool harjumuspärast töökeskkonda ja tootevalikut. Neli tundi kestnud müügivõistlust jälgis, analüüsis ja jäädvustas videomaterjalina žürii, kes hindas Viru Keskuse parimaks teenindajaks Steffi Saava kauplusest Aldo, teise koha vääriliseks loeti Raili Raudsepp (Brooks Brothers) ning kolmanda koha pälvis Kristi Raud (The Body Shop).

 

Viru Keskuse parimad teenindajad: Raili Raudsepp (Brooks Brothers); Steffi Saava (kauplusest Aldo) ja Kristi Raud (The Body Shop)
Foto: Ardo Kaljuvee

Viru Keskus on Eesti suurima külastatavusega ostu- ja meelelahutuskeskus. Viru Keskuses on üle saja kaupluse ja teeninduskoha. Viru Keskusele on omistatud Eestis ainus jätkusuutliku hoone opereerimise hõbesertifikaat LEED O&M ning keskuse turundus- ja kommunikatsioonitegevus on pälvinud 28 auhinda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757