Autor: Äripäev • 2. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olerexi omanikud lasid kogu juhatuse priiks

Olerexi tegevjuht Piret Miller
Foto: Raul Mee
Kütusefirma Olerex omanikud vahetasid eelmisel nädalal välja kogu ettevõtte juhatuse.

Äriregistri andmeil kuulusid Olerexi juhatusse kuni 25. jaanuarini Allan Vaht, Kristin Kaasik ja Piret Miller. 25. jaanuarist kuulub ainsana juhatusse Andres Linnas.

Olerexi omanikud on Andres Linnas ja Anti Moppel.

Allan Vaht ei soovinud selgitada, kuidas Olerexi omanikud Andres Linnas ja Anti Moppel talle tema juhatusest tagasikutsumist põhjendasid. Põhja-Soomes suusaliftil kõnele vastanud Vaht ei öelnud, kas talle üldse mingisugune põhjendus anti.

Teise hiljaaegse juhatuse liikme Piret Milleri sõnul ei ole mingit põhjust intriigi otsida. „Otsus on seotud väga üheselt ettevõtte arengustrateegiaga,“ sõnas ta. Selgitused sellele, miks kütusefirma juhtkonnas suured vangerdused läbi viis, tulevad Milleri sõnul kindlasti lähinädalatel.

Ajapuudusele viidates ei soovinud teemat kommenteerida ka kolmas lahkunud juhatuse liige Kristin Kaasik.

Olerex andis õhtul pressiteate vahendusel teada, et ettevõtte senistele juhatuse liikmetele tehakse ettepanek Olerexis jätkamiseks lähinädalate jooksul. „Olerexi eesmärk on saavutada suunanäitaja positsioon kütuste jaemüügi turul. Oleme paika saanud ettevõtte pikaajalise arengustrateegia, mis nõuab senise juhtimissüsteemi ümberkorraldamist,“ vahendas teade Andres Linnase sõnu. „Senised juhatuse liikmed Piret Miller, Alan Vaht ja Kristin Kaasik on Olerexi jaoks väärtuslikud töötajad, kes soovi korral kindlasti saavad võimaluse jätkata ettevõttes.”

Esimesena kirjutas teemast BNS.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757