• 02.05.17, 13:40
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Soomes protestivad kaubandustöötajad

Soomes hõõgub konflikt tööandjaid esindava kaubandusliidu ja kaubandustöötajate ametiühingu vahel, põhjuseks uus kollektiivleping, mille tingimustega tööandjad ei nõustu, kirjutas Yle.
Soomes protestivad kaubandustöötajad
Kaubandustöötajate ametiühingu YTN streik algas täna südaööl ja kestab 12 tundi. Aktsiooni ajal tööd ei tehta, märgib Yle. Protest puudutab Soome kaubandussektori olulisemaid tegijaid nagu Kesko, SOK, Stockmann ja Oriola.
Järgmine samasugusne hoiatusaktsioon on plaanis reedel - see on kavandatud kestma keskpäevast südaööni. 12tunnine aktsioon puudutab eelkõige kontoreid ja tehnilise toe teenuseid, kaupluste kliente see mõjutama ei peaks, märgib Yle.
Protestiaktsiooni käivitas asjaolu, et kaubandusliit, mis esindab tööandjaid, pole nõus ametiühingute koostatud kollektiivlepingus toodud tingimustega.

Seotud lood

Uudised
  • 21.06.17, 09:20
Kesko müüb Sotka ja Asko
Kesko on otsustanud müüa Indoor Group OY, mille alla kuuluvad mööblimüüjad Asko ja Sotka, selgub börsiteatest.
Uudised
  • 27.09.17, 18:06
Stockmann trügib taas tippu
Eelmise aasta alguses avatud logistikakeskus ning kaubamajade kontseptsiooni muudatus aitab ettevõttel muuta oma tegevust kordades efektiivsemaks ning säästa mitmeid miljoneid eurosid.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 18:25
Müük kasvab, kui kasutad korralikku logistikat
Eesti turul üle 30 aasta tegutsenud Smarten Logistics pakub kolmanda osapoole logistikat ehk 3PL. Me hoolitseme kõige logistikaga seonduva eest: alates laovarude planeerimisest, kaupade vastuvõtust, arvele võtmisest, ladustamisest ning lõpetades nende klientideni toimetamisega. Lähemalt räägib Martin Karolin Smarteni müügiosakonnast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele