29. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olerex hakkab lampidega tanklate tööd analüüsima

Antti Moppel
Foto: Raul Mee
Olerexi omanik Antti Moppel rääkis Äriplaani konverentsil, et nad paigaldavad Keila tanklasse uut tüüpi lambid, mis on ühendatud internetti. Need aitavad ettevõttel paremini analüüsida ja kontrollida tankla tööd.

„Innovatsioon puudutab meie ettevõtte väljakutseid, põhimõtteid ja töölauda. Seega on see meie jaoks oluline,“ ütles Moppel. Ta lisas, et nad tunnevad ettevõtte sees pidevalt innovatsiooni nälga.

See oli ka üks põhjus, miks otsustas Olerex paigaldada Keila tanklasse uuenduslikud lambid, mis on ühendatud internetti. „Me läksime ostma lampe, kuid saame vastu tankla tööd analüüsiva ja kontrolliva süsteemi,“ ütles Moppel.

Olerexi partnerettevõtte esindaja ütles, et lambid võimaldavad koguda väärtuslikke andmeid, näiteks töötundide arvu, energiasäästu ja analüüsida liikumist tanklas. „Sedasi saab kaardistada liikumist ja leida tankla kõige käidavamad kohad,“ selgitas partnerettevõtte esindaja. Lisades, et seeläbi saab tõsta turvalisust ja kasutada andmeid klientidele pakkumiste tegemisel.

Olerexi Keila uues tanklas pole enam ainult valgustid, vaid tankla efektiivsust mõõtev süsteem, mis aitab kujundada tanklat ja muuta seda klientidele mugavamaks.

„Kasutades innovaatilisi lahendus on Olerex valmis kütuse jaemüügi tulevikuks,“ ütles lõpetuseks partnerettevõtte esindaja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757