• 21.11.17, 11:06
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kristiine Keskuses algavad tänasest ehitustööd

Kristiine Keskus alustab tänasest ehitustöödega, mille tulemusel valmib kevadeks O’Learyse meelelahutuskeskus ning uueneb kahe aasta jooksul keskuse välis- ja siseilme.
Uue ilmega Kristiine keskus
  • Uue ilmega Kristiine keskus Foto: Citycon
“Alustame küll tänasest ehitustöödega aatriumi teisel korrusel, tulevase O’Learyse meelelahutuskeskuse ja spordibaari alal, kuid kliendi mugavust esimese etapi ehitustööd mõjutada ei tohiks,” selgitas Cityconi Baltimaade äridirektor Mati Pops.  
“Mõnevõrra on liikumisteed ümber suunatud parklapoolse sissepääsu juures, kuid kõik kauplused, sissepääsud ja parklad on tööde praeguses etapis jätkuvalt oma senistes asukohtades avatud. Püüame klienti töödega võimalikult vähe häirida, aga vabandame, kui kellelegi siiski ebamugavust tekitame,” lisas Pops.  
Keskuse renoveerimine toimub etappidena. Kevadeks valmib esimene etapp O’Learyse meelelahutuskeskuse näol, kus on bowlingu-rajad ning Tallinnas ainulaadne kinosaal. Järgmiste etappide käigus saavad värske ilme nii keskuse fassaad kui siselahendused. Ehitustöid teostab ehitusettevõte Oma Ehitaja.  
Enam kui 160 kauplejat koondava Kristiine Keskuse kaubanduspind ulatub 43 700 ruutmeetrini, igal aastal külastab keskust 7,3 miljonit inimest. Keskuse omanik on Põhjamaade juhtiv kaubanduskinnisvara arendaja Citycon, millele kuulub 49 kaubanduskeskust Soomes, Rootsis, Norras, Taanis ja Eestis. 

Seotud lood

Uudised
  • 07.05.18, 14:39
Kristiine Keskuse uuenduskuurist pool on valmis
Juuni alguses valmib Kristiine Keskuse ehituse esimene etapp – avatakse uuenenud aatrium, meelelahutuskeskus O’Learys ja Reservedi Eesti suurim kauplus. Järgmiste sammudena läbivad värskenduskuuri koridorid ja väiksemad rendipinnad ning vahetatakse välja kogu keskuse valgustus.
Uudised
  • 20.04.18, 10:35
Cityconil kahanesid Eestis käive ja kasum
Ehitus ja käibe alanemine pidurdasid Rocca al Mare ja Kristiine keskuse omaniku esimese kvartali käivet ja kasumit.
Uudised
  • 29.05.17, 13:29
Apollo Grupp toob Eestisse hiiglasliku O’Learys meelelahutuskeskuse
Apollo Grupp sõlmis koostöölepingu maailma ühe kiiremini kasvava toidu- ja meelelahutusketiga O’Learys, mille järgi avatakse järgmise aasta 1. märtsil Kristiine keskuses massiivne, ligi 4 000 ruutmeetril laiuv O’Learys spordirestoran ja meelelahutuskeskus.
Uudised
  • 07.11.17, 10:29
Kristiine Keskuses algab ulatuslik renoveerimine
Kesklinna suurimas kaubanduskeskuses, Kristiines algavad novembris renoveerimistööd, mille käigus saab keskus uue välis- ja siseilme. Kaks aastat kestva renoveerimise ajal jääb keskus avatuks – kõik kauplused, sissepääsud ja parklad on klientidele avatud.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele