Autor: Kaubandus.ee • 29. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Super Alko suuromanik plaanib piiril konkurendi ostu

Foto: Erik Prozes
SuperAlko ja CityAlko suuromanik plaanib osta osaluse piirkaubanduse lipulaevas Alko1000.

Alkoholiturul sahistatakse, et SuperAlko ja CityAlko omanik Aldar Eesti OÜ plaanib Tallinna ja sadamakaupluste müügi vähenemise tõttu osta osaluse piirikaubanduse turuliidris Alko100-s, kirjutab Ärileht. Potentsiaalne tehing konkurentide vahel olevat tekitanud tüli Alko1000 omaniku ET Invest OÜ omanikeringis (Tano Toomjõe, Aili Visnapuu, Urmas Plangi ja Marko Palm – toim).

Kuulujutte kinnitas ET Invest üks omanikke Urmas Plangi, kuid jäi napisõnaliseks. Aldari Eesti suuromanik Elmo Ehrlich kinnitas plaani, kuid ütles, et midagi ei ole veel tekkinud ja ostutehingut ei ole toimunud. Keda täpsemalt ET Invest neljast osanikust välja tahetakse osta, ei soovinut Ehrlich kommenteerida, vaid lisas, et midagi muud selle taga ei ole, lihtsalt projekt, plaan.

Loe pikemalt Ärilehest.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700