Autor: Kaubandus.ee • 15. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Circle K avas oma suurima teenindusjaama

Circle K Eesti avas Peetris oma suurima täisteenindusjaama Tallinnast väljasõidul, Rae vallas Tallinna linna piiril.

“Meil on Tartu maantee viadukti piirkonnas juba kolm teenindusjaama, kuid kuna aastate jooksul on liikluskorralduses toimunud muudatusi, siis klientide paremaks teenindamiseks otsustasime avada linna piiril veel ühe jaama, mis on mugava ligipääsuga nii piirkonnas elavatele kui ka Tallinnast Tartu suunas sõitvatele klientidele,” märkis Circle K Eesti peadirektor Kai Realo.

“Meie lojaalsete klientide poolt kaua oodatud Peetri jaam on kolmas täiesti uus Circle K teenindusjaam, mis on avatud viimase poole aasta jooksul. Möödunud aasta septembris avasime teenindusjaama Tallinna ringteel Jüris ning alles kuu aega tagasi detsembris Tallinnas lauluväljaku naabruses. Meil on selja taga fantastiline aasta, mille sisse on jäänud nii üle-eelmisel aastal ostetud jaamade käivitamine, uue kaubamärgi edukas kasutuselevõtt ning lisaks uute jaamade avamine,” sõnas Realo.

Peetri teenindusjaama mugavuspood, mis on jaemüügiketi kuuekümnes pood, on Circle K suurim, selle pindala ulatub tavalise 160m2 asemel 180m2-ni, võimaldades seeläbi pakkuda senisest veel laiemat tootevalikut. Puhkepausi võtta soovijate tarbeks sai Peetri teenindusjaam tavapärase aknaaluse istumisala, kus vajadusel saab ka nutiseadmeid laadida.

Kõigist kaasaegsetest makseterminaliga varustatud tankuritest on klientidel võimalik soovi korral saada kogu Circle K mootorikütuste sortimenti. Täiendavalt on olemas ka tankimise võimalus veokitele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757