Autor: Maarit Eerme • 7. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaeketid ja tootjad tunnustasid koostööpartnereid

Parim Koostööpartner 2017 auhinnad
Foto: Urmas Kamdron
Jaekettide ostujuhid tunnustasid üheskoos 6. märtsil toimunud seminaril „Kuidas jaekettides konkurentsi tipus püsida?“ kolme parimat koostööpartnerit 2017. aasta eest. Seekord tunnustasid tootjad ja hulgikaupmehed ka ühte jaeketti eelmise aasta koostöö eest.

Viie suurema jaeketi ostujuhid (Selver, Rimi Eesti Food, Maxima Eesti, Prisma Peremarketid ja Coop Eesti) valis igaüks välja 10 parimat koostööpartnerit möödunud aastal, keda sooviti tunnustada. Kokku nimetati 33 erinevat ettevõtet ning kõige rohkem pälvis ostujuhtide tunnustusi:

Atria Eesti AS

AS Eesti Pagar

AS Eesti Pagar
Foto: Urmas Kamdron

Orkla Eesti AS (Kalev ja Põltsamaa Felix)

Orkla Eesti AS
Foto: Urmas Kamdron

Seekord otsustasime, et laseme ka tootjatel ja hulgikaupmeestel tunnustada ühte jaeketti, kellega oli neil möödunud aastal väga hea koostöö. Parima koostööpartneri 2017 hääletusel läks kahe jaeketi vahel tihedaks rebimiseks, kuid 48% enamhäältega sai antud tiitli endale Selver. Teisele kohale jäänud jaekett sai 37% häältest.

Selveri ostudirektor Katrin Riisalu
Foto: Urmas Kamdron
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757