Maarit Eerme • 7 märts 2018

Jaeketid ja tootjad tunnustasid koostööpartnereid

Parim Koostööpartner 2017 auhinnad  Foto: Urmas Kamdron

Jaekettide ostujuhid tunnustasid üheskoos 6. märtsil toimunud seminaril „Kuidas jaekettides konkurentsi tipus püsida?“ kolme parimat koostööpartnerit 2017. aasta eest. Seekord tunnustasid tootjad ja hulgikaupmehed ka ühte jaeketti eelmise aasta koostöö eest.

Viie suurema jaeketi ostujuhid (Selver, Rimi Eesti Food, Maxima Eesti, Prisma Peremarketid ja Coop Eesti) valis igaüks välja 10 parimat koostööpartnerit möödunud aastal, keda sooviti tunnustada. Kokku nimetati 33 erinevat ettevõtet ning kõige rohkem pälvis ostujuhtide tunnustusi:

Atria Eesti AS

AS Eesti Pagar

AS Eesti Pagar  Foto: Urmas Kamdron

Orkla Eesti AS (Kalev ja Põltsamaa Felix)

Orkla Eesti AS  Foto: Urmas Kamdron

Seekord otsustasime, et laseme ka tootjatel ja hulgikaupmeestel tunnustada ühte jaeketti, kellega oli neil möödunud aastal väga hea koostöö. Parima koostööpartneri 2017 hääletusel läks kahe jaeketi vahel tihedaks rebimiseks, kuid 48% enamhäältega sai antud tiitli endale Selver. Teisele kohale jäänud jaekett sai 37% häältest.

Selveri ostudirektor Katrin Riisalu  Foto: Urmas Kamdron
Jaga lugu:
Seotud lood
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700