Autor: Maarit Eerme • 7. märts 2018

Jaeketid ja tootjad tunnustasid koostööpartnereid

Parim Koostööpartner 2017 auhinnad
Autor: Urmas Kamdron
Jaekettide ostujuhid tunnustasid üheskoos 6. märtsil toimunud seminaril „Kuidas jaekettides konkurentsi tipus püsida?“ kolme parimat koostööpartnerit 2017. aasta eest. Seekord tunnustasid tootjad ja hulgikaupmehed ka ühte jaeketti eelmise aasta koostöö eest.

Viie suurema jaeketi ostujuhid (Selver, Rimi Eesti Food, Maxima Eesti, Prisma Peremarketid ja Coop Eesti) valis igaüks välja 10 parimat koostööpartnerit möödunud aastal, keda sooviti tunnustada. Kokku nimetati 33 erinevat ettevõtet ning kõige rohkem pälvis ostujuhtide tunnustusi:

Atria Eesti AS

AS Eesti Pagar

AS Eesti Pagar
Autor: Urmas Kamdron

Orkla Eesti AS (Kalev ja Põltsamaa Felix)

Orkla Eesti AS
Autor: Urmas Kamdron

Seekord otsustasime, et laseme ka tootjatel ja hulgikaupmeestel tunnustada ühte jaeketti, kellega oli neil möödunud aastal väga hea koostöö. Parima koostööpartneri 2017 hääletusel läks kahe jaeketi vahel tihedaks rebimiseks, kuid 48% enamhäältega sai antud tiitli endale Selver. Teisele kohale jäänud jaekett sai 37% häältest.

Selveri ostudirektor Katrin Riisalu
Autor: Urmas Kamdron
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700