Autor: Kaubandus.ee • 13. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pepco avab esimesed poed Magistralis ja Nautica keskuses

Poola odavate rõivaste kett Pepco
Jaemüügikett Pepco avab juuni alguses oma esimesed kauplused Eestis ning Magistralis ja Nautica keskuses avatavad poed on ühed esimesed.

2020. aasta lõpuks soovib ettevõte avada tervelt 26. kauplust üle Eesti. Pepco plaanib esimese aasta jooksul avada 13 kauplust. 

Pepco laias kaubavalikus on tähtsal kohal soodsa hinnaga riided kogu perele, samuti aluspesu, aksessuaarid ja palju muud. Poest leiab ka mänguasju ja kodukaupu. „Pepco kogemus ja kaubavalik annab Magistrali keskuse klientidele veelgi rohkem valikuvõimalusi sisseostude sooritamiseks. Uued brändid, uued tooted – mitmekeskine kaubavalik on Magistralis oluline ja poe lisandumine toob juurde veel ühe põhjuse keskust külastada,“ ütles Magistrali keskuse juht Marju Ridamäe.

Pepco tegutseb Tšehhis, Horvaatias, Ungaris, Poolas, Slovakkias, Sloveenias, Rumeenias ja Leedus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757