Autor: Kaubandus.ee • 26. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti pagariäri Pagarini avas oma kaheksanda kohviku

Kohvik Pagarini Rotermannis
Foto: Martin Hirvesaar
Eestimaine pagaritoodete valmistaja Pagarini on teinud viimase nelja aasta jooksul hüppelise kasvu – nädalavahetusel avas Rotermanni kvartalis uksed juba kaheksas värskeid ja koduseid pagaritooteid pakkuv take-away kohvik.

Pagarini juht Ragnar Puhk ütles, et asukoht Rotermanni kvartalis sai valitud lähtudes sellest, et tegemist on kiiresti areneva kohvikute piirkonnaga, mida külastab ka palju turiste. "Huvi Pagarini toodete vastu on olnud müügipunktides ja kohvikutes sedavõrd suur, et otsustasime nüüd Rotermannis veelgi laialdasema valikuga välja tulla," märkis Puhk.

"Solarise keskuse küpsetuspunkti kogemuse põhjal nägin, et struudlite, kookide, pirukate ja leivatoodete kõrval võib pagarikohvikus olla suur nõudlus ka värskete pitsade vastu, mistõttu on uues Rotermanni kohvikus esindatud meie maitsev pitsade valik," lausus Puhk.

Pagarini euroopalikud take-away kohvikud üle Eesti pakuvad vaid kohapeal valmistatud ja küpsetatud tooteid, mida Puhki sõnul oskavad kliendid kõrgelt hinnata. "Eesmärgiks on pakkuda võimalikult värsket toodangut, mis jõuab lettidele otse kohviku ahjust ja tarbijateni seega kõige isuäratavamal kujul," ütles Puhk.

2016. aastal loodud Pagarini bränd on tänaseks kinnitanud ennast Eesti turul sedavõrd tugevalt, et oma kohvikute avamise kõrval on järgmise sammuna plaanis tuua tootevalik ka jaekettidesse.

Pagarini on 2010. aastal alustanud Eesti ettevõte, millel on Tartus, Tallinnas, Viimsis ja Pärnus kokku kaheksa kohvikut. Pagari- ja kondiitritooteid valmistava ettevõtte tootevalikusse kuuluvad saiakesed, croissant'id, struudlid, koogid, pirukad, leivatooted ja kohapeal valmistatud pitsad. Pagarinis töötab kokku 65 inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757