Autor: Kaubandus.ee • 3. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuenenud Lasnamäe Prisma avas uksed

Lasnamäe Prisma
Capfield OÜ avas täna uuenenud Lasnamäe Prisma keskuse, mis sai uue kaasaegse välisilme ning kuhu lisandus 5600 m2 üldpinda.

„Oleme rõõmsad, et saame ligi aasta kestnud tööde ja üle 4 miljoni euro maksnud investeeringu tulemusena avada uuenenud ostukeskuse uksed, mis pakub piirkonna ja läbisõitvatele inimestele senisest paremat teenuste ja kaupade valikut,“ sõnas Capfieldi juhatuse liige Ruben Gornischeff.

„Sellega jätkame Capfieldi strateegiat tõsta oma keskuste kvaliteeti ning konkurentsivõimet, mida võib näha sügisel avatud Nauticas ning mida peagi loodame rakendada ka Lasnamäe Centrumi juures, mille põhjalikku ümberehitamist hetkel ette valmistamas oleme,“ lisas Gornischeff.

Keskuse teisel korrusel avati ka Tallinna esimene Lemon Gym spordiklubi.

„Eestis paistab Baltikumis silma kõige kõrgema keskmise kuutasuga spordiklubide poolest. Lemon Gym kandev eesmärk on näidata, et see ei pea nii olema ja pakkuda kaasaegset ja kvaliteetset treenimisvõimalust taskukohase hinnaga“, ütles Lemon Gym juhatuse liige Harry Liipa.

„Peale seda kui avasime esimese ülieduka Lemon Gym spordiklubi Tartus sundis see ka konkurente reageerima ja uute taskukohasemate kontseptsioonidega välja tulema. Olla sellise muutuse algatajaks mis muudab sporditegemise kättesaadavamaks palju rohkematele inimestele on väga suur rõõm ja me kavatseme kindlasti lähiajal veel Eestis klubisid avada, et seda trendi jätkata“, lisas Liipa.

Peale Prisma toidukaupluse on keskuse ankerrentnikeks lemmikloomadega seotud teenuseid ja kaupu pakkuv PetCity ning hoone teisel korrusel Tallinna esimene Lemon Gym spordiklubi. Samuti avavad uksed armeenia toiduelamusi pakkuv restoran Armudu ja mitmed väiksemad kauplused.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757