Autor: Kaubandus.ee • 14. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

JYSK ihkab laieneda

Taani kodukaupade müüja JYSKi eesmärk on kasvada maailma suurimaks jaemüüjaks, kirjutab Postimees

JYSKi ambitsioonid on kolossaalsed - käibe järgi on ettevõte suuruselt neljas jaemüüja Euroopas, eesmärk on aga saada maailma kõige suurema poodide arvuga jaeketiks. JYSKi eelmise aasta käive oli 3,4 miljardit eurot ning kauplusi oli 2500, eesmärk on jõuda 5000 kaupluseni.

Balti riikides tegutseb JYSK frantsiisi alusel ning Eestis on ettevõttel hetkel 10 kauplust. Ettevõtte Balti regiooni turundusjuht Kestutis Isakase sõnul kiigatakse uute linnade poole – silmapiiril on Rakvere, Valga, Viljandi, Võru ja Kohtla-Järve. Tema sõnul ka Eesti ka Balti riikide edukaim.

Loe pikemat lugu JYSKi asutaja Lars Larseniga Postimehest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700