Autor: Kaubandus.ee • 17. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Kaubandusinnovatsioon 2017 tunnustuse võitis R-kiosk

Foto: Joanna Jõhvikas
2017. aasta sügisel uuenduskuuri läbi teinud R-kiosk võitis Kultuurikatlas toimunud Makselahenduste Otsustajafoorumil Aasta Kaubandusinnovatsiooni tunnustuse.

R-kiosk on kasutusele võtnud kassalahenduse, mis töötab nii koos müüjaga kui ka ilma. Otsustajafoorumi korraldaja Endrik Randoja sõnul on selline kaks-ühes lahendus ruumisäästlik, kiire ja mugav. "Just see, mida ühelt mugavuskaupluselt ootad," selgitas Randoja. Oma kiirete tehniliste uuenduste, ostumugavuse ja kaubasortimendi kvaliteedi tõstmisega on R-kiosk juba ka suurematele jaekettidele kandadele astumas.

Iseteenindus on juba mõni aeg tagasi jõudnud suurtesse kauplustesse, nüüd on aeg ka väikepoodide ja mugavuskaupluste käes.

R-kioski emaettevõtte Reitan Convenience'i tegevjuht Johannes Sangnes sõnas sügisel Tallinna Lennujaama uuenenud R-kioski avamise järel, et Eesti kliendid on nende jaoks suunaandjad.

Aasta Kaubandusinnovatsiooni tunnustuse andsid üle Makselahenduste Otsustajafoorumi partnerid Swedbank, Mastecard, Hansab ja Ingenico Group.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757