Autor: Kaubandus.ee • 9. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Kaubandustegu 2018 võitja on...

Eesti Kaupmeeste Liit pärjas „Aasta Kaubandustegu 2018” tiitliga COOP Eesti sularahateenuse kõikides COOP kauplustes.
Foto: Urmas Kamdron

Žürii sõnul on Coop sularahateenus viinud sularaha väljavõtmise võimaluse maakonna keskustesse, kus ei ole näiteks sularahaautomaati. Võitnud tegu paistab silma innovaatilisusega ning on toonud kasu klientidele ja positiivse muutuse ühiskonnas.

Aasta Kaubandustegu valitakse juba viiendat aastat eemärgiga märgata ja tunnustada kaubanduse edulugusid ning tutvustada laiemale avalikkusele edukaid kaubandusettevõtjaid. Võitja kuulutatakse välja Kaubanduse Aastakongressil.

Aasta Kaubandusteo auhinnale esitati kokku 6 nominenti. Konkursile nominentide esitamine oli vaba ja avalik, võitja valis salajase hääletuse teel 10-liikmeline Kaupmeeste Liidu juhatus ja kahe eelmise aasta tiitlivõitjad. Teist ja kolmandat kohta jäid jagama Kaubamaja Grupi loodud mobiilne rahakott mTasku ja COOP Pank pangateenuste pakkumise eest maapiirkondades.

Kaupmeeste Liidu poolt välja antavat Aasta Kaubandustegu hinnatakse järgnevate kriteeriumite alusel:

•see on toonud kasu klientidele;

•aidanud kaasa ettevõtte erakordsele majanduslikule edule või Eesti kaubanduse üldisele arengule;

•toetanud Eesti kaubanduse rahvusvahelist konkurentsivõimet;

•kontseptuaalselt silmapaistev;

•kaasa toonud parendusprotsessi ühiskonnas või ettevõttes;

•parendanud suhteid tarneahelas;

•paistnud silma innovaatilisusega või loonud mõne tulevikku suunatud tehnoloogilise uuenduse.

Aasta Kaubandustegu auhinna on eelnevalt võitnud Astri Grupp Balti Jaama Turu arenduse eest, Rahva Raamat eristuva ja pidevalt üllatava ostukeskkonna eest, Apotheka Apteegid uue apteegikeskkonna kontseptsiooni ja innovaatilise tervisliku eluviisi edendamise eest ja Circle K Eesti (Statoil Fuel & Retail Eesti AS) klienditeenindaja positiivse kuvandi loomise ja kaubandussektori maine kujundamise eest.

Eesti Kaupmeeste Liit on riigi suurimate jae- ja hulgikaubandusettevõtete ühendus. Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel. Kaupmeeste Liitu kuulub 58 liiget.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757