Autor: Kaubandus.ee • 12. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Circle K juhid vahetasid kohad

Circle K Eesti juhtkonnas vahetasid kolm tippjuhti oma vastutusvaldkondi – senine jaemüügidirektor asus mootorikütuste müügidirektori, personalidirektor jaemüügidirektori ja turundusjuht kaubandusdirektori ametikohale.

“Kui üks ametivahetus oli tingitud kaubandusdirektori lapseootuspuhkusele siirdumisest, siis teised kaks valdkonnavahetust toimusid mitte ajutiselt vaid püsivalt. Vastupidiselt esmamuljele on sellised karjääriteel liikumised meie kontserni praktikat arvestades oodatud ja tavapärased valikud, mille eesmärk on juhte motiveerida ja anda neile arenguks võimalusi,“ märkis Circle K Eesti peadirektor Kai Realo.

“Ettevõtte juhtkonnas töötavatel juhtidel ei ole tihti võimalik oma karjääriteed jätkata vertikaalselt ning seetõttu on hea kui kogenud juhid saavad võimaluse arendada oma kogemusi ja oskuseid, liikudes organisatsioonis horisontaalselt,” sõnas Realo.

“Kõik kolm juhti on meie organisatsioonis töötanud pikaajaliselt ning osaledes juhtkonna töös, on neil olnud võimalus saada põhjalik ülevaade ettevõtte erinevatest tegevusvaldkondadest. Kuna pean tippjuhi töös kõige olulisemaks oskuseid ja kogemusi just inimeste juhtimisel, olen kindel, et mu kolleegid saavad koostöös meie väga pädevate spetsialistidega uute valdkondade juhtimisega suurepäraselt hakkama,” sõnas Realo.

Circle K uus mootorikütuste jaemüügidirektor Raimo Vahtrik on kontsernis, sealhulgas Ameerika Ühendriikide ja Venemaa äriüksuses, töötanud 25 aastat, jaemüügidirektori ametikohale asunud Hedi Nurme-McDonald kümme aastat ning kaubandusdirektori koha üle võtnud Diana Veigel seitse aastat. Ajutiselt vabaks jäänud turundusjuhi kohale asub kaheks järgnevaks aastaks varem turundusspetsialistina töötanud Madli Merila. Uue personalidirektori leidmiseks on Circle K välja kuulutanud värbamiskonkursi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757