Autor: Kaubandus.ee • 23. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riia kaubanduskeskus Spice sai rahvusvahelisel konkursil tunnustuse

Riias asuv kaubanduskeskus Spice võitis rahvusvahelise kaubanduskeskuste nõukogu (ICSC) korraldatud konkursil European Solal Marketing Awards sotsiaalse vastutuse kategoorias hõbemedali oma kampaaniaga „Jaga ja hooli“.

Spicele hõbemedali toonud kampaania „Jaga ja hooli“ keskendus lapseootel emadele. Igal aastal puudub Lätis enam kui 500 lapseootel naisel vastsündinu jaoks isegi esmavajalikud asjad. Spice ja Läti emade kõige populaarsema kogukonna, Emadeklubi koostöös korraldatud heategevuskampaania raames koguti üle 700 kg beebiasju ning haiglatesse ja kriisikeskustesse viidi 500 annetuskasti.

„Meie tegevusvaldkonnas peetakse European Solal Marketing Awards auhinda kvaliteedimärgiks. See on väga oluline mitte üksnes Spicele, vaid kogu Lätile," rääkis kaubanduskeskuse Spice direktor Iveta Lāce. Tema sõnul nähakse keskust ühena Lääne-Euroopa parimatest kaubanduskeskustest, mis näitab, et nad on siiani olnud ja on ka praegu õigel teel nende pingutusi hindavad lisaks klientidele ka valdkonna asjatundjad. "Suur tänu Spice turundusmeeskonnale, meie pikaajalistele partneritele Emadeklubile ja PR-agentuurile Prospero,“ sõnas Lāce.

European Solal Marketing Awards konkursil osalevad kaubanduskeskuste parimad turunduskampaaniad Euroopast ja Lõuna-Aafrikast. Tänavu esitati 23 riigist 216 taotlust, mida hinnati kaheksas kategoorias. Kampaaniaid analüüsis 17 riigist pärit rahvusvahelistest turundusspetsialistidest koosnev žürii.

Kinnisvaraettevõtte Kapitel enamusosalusega Spice on ainus Balti riikide kaubanduskeskus, mis tänavu antud rahvusvahelisel konkursil tunnustatud sai.

ICSC on 1957. aastal asutatud kaubanduskeskuste valdkonna ülemaailmne kutseorganisatsioon. Sellel on enam kui 100 riigis üle 66 000 liikme, sealhulgas kaubanduskeskuste omanikud, arendajad, juhid, turundusspetsialistid, investorid, jaemüüjad ja agendid, samuti akadeemiliste ringkondade esindajad ja ametnikud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757