Autor: Kaubandus.ee • 22. november 2018

McDonald'sis on müügil Eesti tippkoka gurmeeburgerid

McDonald’s Eesti restoranide menüüs on novembri lõpust saadaval gurmeeburgerid, mille retsepti on spetsiaalselt McDonald’s restoranile loonud tuntud Eesti kokk Hardi Nurmine.
Hardi Nurmine
Foto: ARON URB

Burgerid on osa McDonald’s Maestro gurmeeburgerite tooteliinist, mis ühendab tippkoka loodud retsepti ja restoraniketi kvaliteetse tooraine. Eesti telekokk Hardi Nurmine loodud Maestro burgerid on saadaval kõikides McDonald’s restoranides üle Eesti.

„Meil on väga hea meel, et Hardi Nurmine on selles erilises projektis restoraniketi McDonald’s partner. Teeme esmakordselt koostööd maineka kokaga, et luua külastajate jaoks ainulaadne maitseelamus. Teiseks, see on esimene originaalretsept, mis on loodud spetsiaalselt meie Eesti restoranide jaoks,“ tõdeb restoraniketi McDonald’s Balti riikide tegevjuht Vladimir Janevski.

Hardi Nurmine on restoraniketi McDonald’s uue Maestro gurmeeburgerite sarja jaoks välja töötanud kaks burgeriretsepti – ühe veiselihaga ja ühe kanalihaga. Retseptid töötati välja mitme kuu jooksul, et luua parimad maitsekombinatsioonid ning neid katsetada.

„Võtsin koostööpakkumise hea meelega vastu, sest ma nägin, et jagan McDonald’s restoraniga kolme põhiväärtust: toidukvaliteedile seatud kõrged standardid, kõrge kvaliteediga tooraine kasutamine ning püüdlus saavutada suurepäraseid maitseid," ütles Nurmine. Tema sõnul on burger üks maailma kõige tuntumaid toite ning ka Eestis viimastel aastatel populaarsust kogunud.

Tma eesmärk oli ühendada kohalikud ja globaalsed maitsed ning siduda McDonald’s tema enda isikliku kokkamisstiiliga, mis teebki need burgerid tõeliselt eriliseks.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700