Autor: Kaubandus.ee • 26. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omniva pakiautomaadid saavad uue hingamise

Elisa asub üle Baltikumi pakkuma andmesideteenust Omniva pakiautomaatidele. Uus lahendus tagab Omniva klientidele ja ettevõttele töökindlama ning muretuma teenuse.
Foto: Meeli Küttim

Alates uuest aastast on Omnival, Eesti rahvusvahelisel logistikaettevõttel, Baltikumi pakiautomaatide võrgustiku haldamine oluliselt lihtsam. Ühises koostöös asub Elisa pakkuma Baltikumis Omniva pakiautomaatidele andmesidet ja võrguseadmeid.

„Võrreldes varasemaga lihtsustame oluliselt Omniva pakiautomaatide võrguseadmete tehnilist haldust ja lahendust ning võtame osa koormusest Omniva õlgadelt enda kanda,“ ütles Elisa juhatuse liige ja Santa Monica Networksi tegevjuht Margus Vaino.

Uue lahenduse ja Santa Monica Networksi monitooringuga muutub oluliselt lihtsamaks tõrgete tuvastamise protsess, väheneb vajadus tehnikute füüsiliste visiitide järele ning suureneb pakiautomaatide üldine käideldavus.

Hetkel on käimas läbi aegade mahukaim Omniva pakiautomaatide võrgu laienemine, mille raames paigaldab ettevõtte ligi kuu ajaga 100 uut automaati Eestisse ning 250 uut automaati Baltikumi. Uued automaadid osutuvad eriti kasulikuks just jõulueelsel perioodil, mil pakimahud tõotavad taaskord luua rekordeid.

Omniva pakiautomaatide võrgu andmeside ja selle teenuse monitooringu lahenduse näol on tegemist seni suurima Santa Monica Networksi ja Elisa ühisest sünergiast sündinud projektiga. „See projekt on hea näide sellest, kuidas kahe ettevõtte kompetentse ühendades saab kliendile pakkuda tema ärist lähtuvalt parimat lahendust ning teenuse mugavalt ja kiirelt käivitada. Läbi andmesideteenuse monitooringu tagame oluliselt suurema jälgitavuse igale asukohale, vähendades seeläbi äririske ja tõstes turvalisust,“ lisas Vaino.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757