Autor: Kaubandus.ee • 19. juuni 2019

Prisma avab jaanipäeva eel kõik kauplused ööpäevaringselt

Prisma avab 20.-23. juunil kõik Tallinnas, Tartus ja Narvas asuvad hüpermarketid ööpäevaringselt, et anda inimestele võimalus sooritada jaaniostud neile sobival ajal.
Foto: foto:Urmas Kamdron

Lisaks juba praegu ööpäevaringselt kliente teenindavale Sikupilli, Mustamäe ja Lasnamäe Prismale Tallinnas ning Sõbra Prismale Tartus, on enne jaanipäeva ööpäevaringselt avatud ka Kristiine ja Rocca al Mare Prisma Tallinnas, Annelinna Prisma Tartus ning Narva Prisma.

Prisma Peremarket AS tegevdirektori Jussi Nummelini sõnul olid ööpäevaringselt avatud Prismad jõulude eel üle ootuste populaarsed ning suvisel ajal on inimesed veelgi liikuvamad ning teevad oste hilisemal ajal.

„Hetkel on ööpäevaringselt avatud pooled meie kauplused ning näeme, et öisel ajal ostjaid jagub. Soovime jaanipäeva eel anda kõikidele oma klientidele kolmes linnas võimaluse teha oma ostud just siis, kui see neile sobib,“ sõnas Nummelin.

Kõige populaarsem ööpäevaringselt avatud Prisma on Tallinna kesklinnale kõige lähemal asuv Sikupilli kauplus. Tartus Sõbra tänaval asuv Prisma on aga järjest rohkem inimeste poolehoidu võitmas. Suur osa kliente käib ööpäevaringselt avatud Prismades nädalavahetustel. „Meil on heameel, et järjest rohkem leidub ka öötööst huvitatud inimesi, kes hindavad paindlikku töögraafikut, roteeruvaid tööülesandeid ja mitmekesist tööd kaubanduses.“ kinnitas Nummelin.

Mullu avas Prisma oma Tallinnas asuvad Sikupilli, Mustamäe ja Lasnamäe Prisma kauplused ööpäevaringselt ning jõulude eel olid kolmel päeval kõik kaheksa Prisma kauplust ööpäevaringselt lahti. Selle aasta aprillist on lisaks kolmele Tallinna kauplusele igapäevaselt 24 tundi avatud ka Tartus asuv Sõbra Prisma.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757