Autor: Kaubandus.ee • 2. august 2019

Circle K avas Tallinna vanalinnas uue mugavuspoe

Lisaks olemasolevale Balti jaama kauplusele avas Circle K Eesti täna oma teise ilma tankimisvõimaluseta mugavuspoe Tallinna vanalinnas.
Foto: Raul Mee

„Mugavuspoe kontseptsioon on ennast igati õigustanud ning Balti jaama Circle K on klientide poolt väga soojalt vastuvõetud, seetõttu jätkamegi sobiva pinna leidmisel tanklata mugavuspoodide võrgu laiendamist. Suur-Karja tänava asukoht on suurepärane, sest asume Vabaduse väljaku naabruses, vanalinna piiril,“ kommenteeris Circle K Eesti AS-i peadirektor Kai Realo.

Circle K uuel Tallinna vanalinnas asuval mugavuspoel on pinda ligikaudu 100 ruutmeetrit ning tegemist on ettevõtte üheksanda uue kontseptsiooni järgi ehitatud kauplusega. „Oleme kohalikul turul oma poodide sortimendi ja teeninduskvaliteediga kindel suunanäitaja: meie mugavuskauplused on aina rohkem muutumas söögikohtadeks ning sellest tulenevalt suurendame ka kohapeal valmistatud toidu osakaalu. Ka meie uus Circle K mugavuspood on värskeima kontseptsiooniga ning keskendub klientidele, kes soovivad kerget einet, haarata kaasa värske mahla või kohvi,“ lisas Realo.

Circle K Eesti uuendab ja viib lähiaastatel uuele kontseptsioonile üle kõik ettevõtte mugavuspoed Eestis, koguinvesteeringu maksumus on ligikaudu seitse miljonit eurot.

Foto: Raul Mee
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700