Autor: Äripäev • 23. september 2019

Infortar pani Tallink City projekti ootele

Kuigi 2016. aastal sai nurgakivi Tallink Tennisekeskus, mis pidi olema esimene samm Eesti suurima üle 166 000 ruutmeetrise kaubandus- ja meelelahtuskeskuse Tallink City arendamisele, tõmbas Infortar projektile nüüd pidurit.
Veel 2017. aastal Tallinki kaubanduskeskust üheks Infortari suurimaks prioriteediks pidanud Ain Hanschmidt peab suurprojekti külmutama ja jääma ootama soodsamat momenti.
Foto: Raul Mee

Praegu tegutseb Lasnamäel Tallinki tenniseksus, kuid Infortari turundusjuht Mart Mikk tõdes Rahageeniusele, et Tallink City kaubanduskeskuse projekt on hetkel külmutatud ning praegu jälgitakse turu olukorda.

Viimastel aastatel mitmeid suurinvesteeringuid teinud Infortar pidas veel 2017. aastal võimalike kaubandus- ja meelelahutuspindade üürnikega läbirääkimisi. Toona ütles Ain Hanschmidt, et kaubanduskeskuse rajamine on ettevõtte üks suurimaid prioriteete ja ka turuosaliste huvi on selle vastu suur.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070