Autor: Kaubandus.ee • 25. september 2019

Stockmann avas Hullude Päevade e-poe

Stockmann avas tänasest, 25. septembrist esmakordselt Eestis Hullude Päevade e-kaubamaja, kus on müügil lai valik erinevate kategooriate ja kaubamärkide kampaaniatooteid. Samuti toob e-pood seni Tallinna-kesksed pakkumised esmakordselt terve Eestini.

Hullude Päevade e-kaubamaja pakub võimalust tutvuda tootevalikuga ning teha oma eelvaliku juba nädal enne kampaania ametlikku algust ehk alates 25. septembrist. Oste saab sooritada veebipoes alates 2. oktoobri hommikust.

Stockmanni kaubamaja direktori Marge Türneri sõnul laieneb e-poe abil Hullude Päevade tootesortiment eestimaalaste jaoks oluliselt. “Kui seni on kaubamaja suurus pannud piiri, kui palju kaupu suudame Hulludel Päevadel letile panna, siis e-kaubamajas on valik kordades suurem ja sarnane ka koduturul Soomes pakutavale. Nii on Eesti inimestele kättesaadav oluliselt rohkem kaubamärke ja suurem valik hea hinnaga kaupu pea kõigis kategooriates. Populaarseimad tooted müüakse läbi minutitega,” ütles Türner.

Kaubamaja direktor lisas, et Stockmann soovib olla seal, kus on nende kliendid. "Paljud neist asuvad Tallinnas, kuid kaugeltki mitte kõik. Hullude Päevade veebikaubamaja on hea näide meie soovist ajaga kaasas käia ja pakkuda kvaliteetset kaupa mitte ainult Tallinnas, vaid üle kogu Eesti."

Hullude Päevade veebikaubamaja näol on tegemist rahvusvahelise e-poega, mille tarned ulatuvad Eestisse. Veebipoest saab kaupa tellida kogu kampaania vältel Itella ja Omniva pakiautomaatidesse või Cargobusi pakipunkti. Tellitud toodete tagastusaeg on tavapärase 14 päeva asemel 30 päeva.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757