Autor: Kaubandus.ee • 3. oktoober 2019

Aasta Kaubandusteo 2019 tiitli võitis Pro Optika kauplus Zeiss Vision Center

Eesti Kaupmeeste Liit pärjas Optipro OÜ'd Aasta Kaubandustegu 2019 tiitliga maailmatasemel innovaatilise Zeiss Vision Centre kontseptsioonikaupluse avamise eest.
Foto: Raul Mee

Pro Optika juhatuse liikme Bruno Lauri sõnul oli Zeissi kontseptsiooni Eestisse toomise ajendiks soov pakkuda ka meie inimestele maailmatasemel tehnoloogiat ja personaliseeritud lahendust. Seni pidi nii kvaliteetsete ja inimese silma eripära arvestavate prilliklaaside tellimiseks sõitma Saksamaale, kus oli lähim vastav kauplus.

Zeiss Vision Centre kauplus T1-s on varustatud kõrgtehnoloogiliste seadmetega ning võimaldab valida väga täpselt inimese nägemisteravusele ja silma eripärale sobivaid prilliklaase. Kaupluste kujundus, tehnilised lahendused ning süstemaatiliselt struktureeritud konsultatsiooniprotsess on loodud ZEISS’i poolt.

Kaupmeeste Liidu tegevjuhi Nele Peili sõnul paistis Pro Optika žüriile silma innovaatilisusega, olles toonud Eestisse tulevikku suunatud tehnoloogilise uuenduse. Samuti eristus kaupluse lahenduse ja teenindajate kliendikeskne mõtlemine.

Foto: Raul Mee

Aasta Kaubandusteo kuulutas Kaupmeeste Liit välja juba kuuendat aastat. Tunnustuse eesmärk on märgata kaubanduse edulugusid ning tutvustada laiemale avalikkusele edukaid kaubandusettevõtjaid. Võitja kuulutati pidulikult välja 2. oktoobril Kaubanduse Aastakongressil.

Aasta Kaubandustegu auhinna on eelnevalt võitnud:

COOP Eesti sularahateenuse kõikides COOP kauplustes võimaldamise eest

Astri Grupp Balti Jaama Turu arenduse eest

Rahva Raamat eristuva ja pidevalt üllatava ostukeskkonna eest

Apotheka Apteegid uue apteegikeskkonna kontseptsiooni ja innovaatilise tervisliku eluviisi edendamise eest

Circle K Eesti (Statoil Fuel & Retail Eesti AS) klienditeenindaja positiivse kuvandi loomise ja kaubandussektori maine kujundamise eest.

Eesti Kaupmeeste Liit on riigi suurimate jae- ja hulgikaubandusettevõtete ühendus. Liit on asutatud 1996. aastal eesmärgiga esindada ja kaitsta liidu liikmete huve seadusloome protsessis, ettevõtluse arendamisel ja hea kaubandustava põhimõtete süvendamisel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757