Autor: Kaubandus.ee • 23. oktoober 2019

Galeries Lafayette toitlustusdirektor: trendidega tuleb kaasas käia

Pakutab kaup peab olema ostjale ahvatlev ja vajalik ning valik peab uuenema ja trendidega tuleb kaasas käia, ütles Pariisi luksuskaubamaja Galeries Lafayette toitlustusdirektor Julian Powell.
Foto: Alessandro Clemenza

„Galeries Lafayette gurmeeosakonna missiooniks on koondada ühe katuse alla Prantsusmaa ja teiste riikide parimad meistrid ning pakkuda klientidele parimaid toiduaineid, liha- ja kondiitritooteid,“ selgitas Powell. Tema sõnul tuleb leida tasakaal vana ja uue vahel ning pakkuda nö kaubanduslikku meelelahutust.

Julian Powell külastab Eestit Tallinna Toidumessi raames.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070