Autor: Kaubandus.ee • 25. november 2019

Estravel avab reisikaupade poe

Estravel jätkab laienemist ja avab täna, 25. novembril Tallinna vanalinnas kohvrite ja muude reisikaupade poe.
Aivo Takis
Foto: Andras Kralla

Uue kontseptsiooniga kaupluse näol on tegemist 2018. aastal avatud e-poe reisikaubad.ee laienemisega füüsiliste kaupluste maailma.

Uues kaupluses on pearõhk kvaliteetsetel kohvritel, kuna neid küsitakse ka veebipoes kõige rohkem. Samuti leiab kauplusest maailmas laineid löövaid vargakindlaid seljakotte ja muud reisiks vajalikku, sh kaelapadjad, kohvrikatted, reisiraamatud jpm.

Reisikaupade poe ja Estraveli e-kaubanduse juht Matthias Kreisman rääkis, et kaupluse avamise idee tekkis tänu klientidelt tulnud ettepanekutele: “Niipea, kui olime reisikaubad.ee kaupluse avanud, hakati meilt küsima, kus on võimalik meie tooteid füüsiliselt vaadata-katsuda, ja alles siis ära osta. Algul lahendasime olukorra nii, et lisasime teatud valiku kohvreid meie Tallinna reisibüroode müügisaalidesse, kus need kohe lennult ära osteti. Iga päev pidi kohvreid juurde tooma. Järgmise sammuna saigi loodud eraldi füüsiline kauplus,” selgitas Kreisman.

“Kuna reisikaupade kauplus asub vahetult Estraveli suurima ehk vanalinna teenindusbüroo kõrval, siis on tegu Eestis ainulaadse lahendusega. Lisaks reisipiletitele saab samast kohast ka kõik muu reisiks vajaliku, kusjuures maksevahendina saab kasutada ka Estraveli lojaalsusprogrammi boonuspunkte,” lisas Kreisman.

Estraveli juhatuse liige Aivo Takis märkis, et reisikaupade poe avamine on tähenduslik samm Estraveli arengus: “Kliendikeskse ettevõttena tahame ja peame oma kodumaisele kliendile pakkuma kõike seda, mida iganes ta meilt osta soovib. Kui selleks on kvaliteetne ja soodne kohver, siis me toome talle selle kohale. Kui homme soovitakse midagi muud, siis teeme ka seda. Oleme alati näoga kliendi poole ja kuulame teda."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757