Autor: Kaubandus.ee • 26. november 2019

Tavakaupluse edu innustas veebipoodi avama

Audio- ja videotehnika müügi ning projekteerimisega tegelev OÜ Miterassa, kes opereerib Tallinnas ka Sony Center kaupluseid, avas kõrvaklappidele ja kõlaritele keskenduva e-poe mysound2go.ee, täiendades nii juba aasta aega tegutsenud MySound2Go jaekauplust Tallinnas, T1 kaubanduskeskuses.
Foto: Enid

„Eelmisel sügisel märkasime meie portfelli kuulunud kaubamärkide Sony, Bose ja Bang & Olufseni kõrvaklappide ja väiksemate kõlarite nõudluse märkimisväärset kasvu. Soodsa juhuse tõttu otsustasime avada esimese jaekaupluse T1 Mall of Tallinn keskuses ning panime tooted müüki meie olemasolevasse veebikeskonda,“ rääkis Miterassa tegevjuht Raivo Kraus. Ta lisas, et klientide suureneva huvi tõttu loodi lisaks ka eraldi e-ostukeskkond. „Kõrvaklapid ja kõlarid ei ole tänapäeval enam pelgalt tooted, ning selleks, et leida võimaluste rägastikust see õige toode, tuleb kohati läbi teha üsna ajakulukas eeltöö. Siinkohal soovimegi abiks olla – nii füüsilises kui ka digitaalses maailmas.“

E-poes on võimalik tooteid leida kasutusvaldkonna ja toote tüübi põhiselt ning filtreerida erinevate tunnuste ja näitajate järgi. Lisaks saab keskkonnas lugeda valdkonnapõhiseid uudiseid, nõuandeid.

Mysound2go.ee alustas koostööd uue Leedust alguse saanud ZitiCity kullerteenusega, mis võimaldab Tallinna piires toimetada kaupa kliendini samal päeval. Samuti pakutakse 30-päevast toote vahetuse võimalust.

E-pood on loodud maailma suurimale veebikaubanduse pilveteenust pakkuvale Shopify platvormile, mis võimaldab ettevõtetel laieneda mugavalt ka Eestist väljapoole.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700