Autor: Pille Ivask • 30. detsember 2019

Handymann lahkub Eesti turult

Äripäevale teadaolevalt lahkub kodumajapidamiskaupu müüv Handymann lähikuudel Eesti turult.
Handymanni kauplus Võrus.
Foto: Erakogu

Ettevõtte veebisait teatab sulgemismüügist, samas kui veel novembris on firma oma Facebooki kontole postitanud töökuulutuse.

Majandusaasta aruannete põhjal on Handymanni tulemused olnud head. Möödunud aastal oli ettevõtte käive 6,9 miljonit eurot ning kasum 475 000 eurot. Aasta varem tegi ettevõte 5,4 miljonit eurot käivet ja teenis 204 000 eurot kasumit. Läinud aastal töötas ettevõttes täistööajale taandatuna 33 inimest.

Äriregistri põhjal on Handymann OÜ ainus juhatuse liige Jan Lysegaard Andersen. Handymanni emafirma asub Taanis.

Handymannil on Eestis kokku viis kauplust: Tallinna lähedal Laagris, Tartus, Pärnus, Võrus ja Viljandis. Ettevõte müüb aia- ja autokaupu, kodutehnikat, elektri- ja käsitööriistu ning erinevaid hooajalisi tooteid.

Handymannist kommentaare saada pole õnnestunud, kirjutab Äripäev.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070