Autor: Kaubandus.ee • 7. jaanuar 2020

Jalatsiettevõte NS King liitus Kaup24ga

Eesti jalatsiettevõte NS King liitus Baltimaade suurima e-kaubanduse ettevõtte Pigu Grupi, kuhu kuulub ka Kaup24, turupõhise kauplemisega.
NS Kinga kauplus Nautica keskuses
Foto: Raul Mee

„Kaup24 turupõhise kauplemisega liitumine on eeskätt samm lähemale meie klientidele. Tahame olla seal, kus on kõige mugavam veebipoes sisseoste teha. Nende poolt pakutavad makse- ja tarnetingimused tagavad klientidele mugavuse ning Pigu Grupi poolt hallatavate e-poodide keskkonnaga on enamik Baltimaade ostjaid harjunud. Sellega saime ka võimaluse laiendada oma kliendibaasi,“ selgitas NS Kinga e-kaubanduse juht Andrei Maksimik liitumise tagamaid lähemalt.

Ta lisas, et kuna üha rohkem kliente ostlevad veebipõhistes ostukeskkondades, siis nad otsustasid enda tooted müüki panna sinna, kus käivad nende potentsiaalsed kliendid. "Esimesed müügitulemused on väga julgustavad," sõnas ta.

„Meie jaoks on see esimene kord, kui oleme turupõhist kauplemist kasutanud. Oleme kaalunud ka Amazoni ja Ebay’d, kuid Kaup24 tingimused ja võimalused olid meie jaoks kõige sobilikumad, mistõttu said just nemad esimeseks platvormiks, kus hakkasime oma tooteid müüma.“ rääkis Maksimik.

NS Kinga e-kaubanduse juhi sõnul on ettevõte oma e-kaubanduse äri arendanud juba 3 aastat ning õppimine on pidev. „Soovime pakkuda oma klientidele võimalikult personaalset ostukogemust. Näiteks proovime lisada igale tellimusele tasuta kingitusi või käsitsi kirjutatud tänukirju, eesmärk väärtustada ja tänada oma klienti,“ kirjeldas ta ning lisas, et üks suurimaid väljakutseid on logistika haldamine - tagada kiire kohaletoimetamine ja sujuv ühendus laiaulatusliku kauplusteketiga.

Pigu Grupi tegevjuhi Dainius Liulyse sõnul on neil väga hea meel olla esimene keskkond, millega üks suuremaid ja kogenumaid moebrände Baltikumis liitus. „Avasime oma e-poe teistele müüjatele eelmise aasta oktoobris ning selle paari kuuga on registreerunud üle 1100 ettevõtte Eestis, Lätis ja Leedus. Nende hulka kuuluvad suured ketid nagu NS King, väikesed ja keskmise suurusega ettevõtted, e-kaubandusega tegelevad ettevõtted ja ilma e-poeta ettevõtted,“ ütles Liulyse. Ta selgitas, et tänu turupõhisele kauplemisele laieneb nende tootevalik kümnete tuhandete toodete kaupa iga kuu ning nende plaan on mõne aastaga tarnijate arvu kahekordistada.

Baltimaade suurimasse e-kaubanduse ettevõttesse Pigu Gruppi kuulub Kaup24.ee, 220.lv ja Pigu.lt.

Kolmes Balti riigis tegutsev NS King opereerib 50 jalatsikauplust, omades ka oma e-poodi. Ettevõte esindab selliseid 48 erinevat kaubamärki nagu Rieker, Mustang ja Bugatti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757