Autor: Kaubandus.ee • 3. märts 2020

Maxima Eesti juhtimine muutub paindlikumaks ja kiiremaks

Alates tänasest, 3 märtsist lihtsustab Maxima Eesti OÜ struktuuri, määrates tegevjuhi Edvinas Volkase ainsaks juhatuse liikmeks.
Edvinas Volkas
Foto: Raul Mee

Neli tagasikutsutud juhatuse liiget jätkavad tööd ettevõttes ka edaspidi - Lea Kimber personalijuhina, Martynas Pikelis ostuosakonna juhina, Justinas Kirbutas logistika ja kaubanduse juhina ning Aleksei Kadõrko finantsjuhina.

MAXIMA Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul vajab ettevõte veelgi kiiremat otsuste tegemise protsessi ja ka nende otsuste kiiret elluviimist. „Õhendades struktuuri jõuavad otsused kiiremini ka kaupluste tasandile, sinna, kus on meie põhitegevus,“ selgitas muudatusi Volkas.

„Vajame täna kiiremaid protsesse ja paindlikkust nende elluviimisel ning lähtuvalt sellest jätkab ettevõte lihtsama struktuuriga“ selgitas muudatuse vajadust Maxima Eesti juht.

Maxima Eesti OÜ on osa Baltimaade ja Kesk-Euroopa suurimast jaekaubandusketist MAXIMA Grupė, kes omab kauplusi Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Bulgaarias Maxima Eesti jaekaubandusketti kuulub 84 kauplust, lisaks Barbora kaubamärgi all toimiv Maxima e-pood. Jaekaubandusketti kuulub kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus, kus töötab ligi 3900 töötajat. DDB Brand Capitali Baltimaade kaubamärkide uuringu kohaselt on Maxima parima hinna ja kvaliteedi suhtega ettevõte Eestis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070