Autor: Kaubandus.ee • 17. märts 2020

Eakatele ja riskirühmal eriaeg kaupluse külastamiseks

Islandi toidukauplused on esimesel tunnil avatud ainult eakatele ja riskirühma kuuluvatele inimestele.
Foto: Golli

12 Netto ja 15 Kjörbúði toidukauplust kogu Islandi riigis on reserveerinud esimese lahtioleku tunni 9.00–10.00 eakatele, krooniliselt haigetele ja teistele, kes seisavad silmitsi suurenenud terviseriskiga.

Kauplustes on kasutusele võetud suurenenud hügieenimeetmed koroonaviiruse leviku tõkestamiseks. Kassapidajad kasutavad maske ja kindaid ning kõiki kontaktpindu desinfitseeritakse regulaarselt. Klientidel palutakse järgida kogunemiskeelu juhiseid ja säilitada teistest kahe meetrise distantsi. Soovitatav on kontaktivaba maksmine ja sularaha kasutamine ei ole soovitatav.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700