Autor: Kaubandus.ee • 17. märts 2020

Eakatele ja riskirühmal eriaeg kaupluse külastamiseks

Islandi toidukauplused on esimesel tunnil avatud ainult eakatele ja riskirühma kuuluvatele inimestele.
Foto: Golli

12 Netto ja 15 Kjörbúði toidukauplust kogu Islandi riigis on reserveerinud esimese lahtioleku tunni 9.00–10.00 eakatele, krooniliselt haigetele ja teistele, kes seisavad silmitsi suurenenud terviseriskiga.

Kauplustes on kasutusele võetud suurenenud hügieenimeetmed koroonaviiruse leviku tõkestamiseks. Kassapidajad kasutavad maske ja kindaid ning kõiki kontaktpindu desinfitseeritakse regulaarselt. Klientidel palutakse järgida kogunemiskeelu juhiseid ja säilitada teistest kahe meetrise distantsi. Soovitatav on kontaktivaba maksmine ja sularaha kasutamine ei ole soovitatav.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070