Autor: Kaubandus.ee • 8. aprill 2020

Maxima tõi Eestisse 600 000 sertifitseeritud ühekordset näokaitse maski

Täna jõudis Maxima Eesti OÜ logistikakeskusesse 600 000 sertifitseeritud ühekordset näokaitse maski, mis on mõeldud nii Maxima töötajatele isikukaitsevahenditeks kui ka müügiks klientidele. Lisaks jõuab lähiajal Eestisse Maxima poolt tellitud partii klapita respiraatoreid.
Edvinas Volkas
Foto: Liis Treimann

MAXIMA Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on ettevõtte jaoks oluline, et kliendid ja töötajad võiksid ennast Maxima poodides tunda turvaliselt ning Ida-Euroopa ja Baltimaade suurima jaekaubandusketina on meil võimalus teha suuri ühistellimusi, tänu millele jõudis Hiinast esmaspäeval Vilniusse lennuk, mille pardal oli 3,5 miljonit sertifitseeritud ühekordset näokaitse maski ja kaitsekindad.

„Sellest 3,5 miljonist maskist jõudis täna Eestisse 600 000, mille jaotamine poodidesse nii oma töötajatele isikukaitsevahendina kui ka müügiks kõikidele klientidele algas koheselt,“ sõnas Volkas.

Selleks, et maske jätkuks laiemale hulgale klientidest, oleme otsustanud limiteerida müüdavate maskide kogust ühe inimese kohta. Üks inimene saab korraga osta ühe pakendi, mis sisaldab 50 maski. Maskid on müügil Maxima kauplustes üle Eesti alates sellest neljapäevast, 9. aprillist.

„Kuigi Eestisse on sellel nädalal jõudnud suurem kogus maske ja inimeste turvatunne tõuseb, kutsume sellest hoolimata omaltpoolt üles inimesi olema vastutustundlik ning haigusnähtudega poodi ostlema mitte tulla. Vaid üheskoos toimides on võimalik vähendada nakatumisohtu nii töötajatel kui ka klientidel toidupoodides, mis on meile kõikidele eluks vajalik, et raske aeg üle elada,“ edastas omapoolse palve Volkas.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700