• 27.04.20, 12:38

MV Eesti avas e-poe vaid kahe nädalaga

Jookide ja kiiresti liikuvate tarbekaupade müügiga tegelev MV Eesti avas klientidele võimaluse sooritada ostud veebist vaid loetud nädalatega.
MV Eesti avas e-poe vaid kahe nädalaga
“Eriolukord on kõigi jaoks suur väljakutse. Pandeemia on avaldanud mõju kogu reisi- ja turismisektorile ning toitlustusettevõtetele nii Eestis kui ka teistes riikides. Oleme kaotanud HoReCa sektori ning sadamaala müügis. Selleks, et hoida ettevõte tegevuses ning inimesed tööl, oleme keskendunud e-kaubanduse pakutavatele võimalustele ning vaid kahe nädalaga ehitasime üles sujuvalt toimiva e-poe,“ ütles MV Eesti tegevjuht Aleksei Otkidatš.
Otkidatši sõnul on e-poe avamise soov olnud ettevõttel ka varem, kuid Covid-19 pandeemiast tingitud olud kiirendasid otsuseid ja vajalikke ümberkorraldusi. E-poe ülesehitamisse panustas suur osa ettevõtte töötajaskonnast. Ta on tänulik ka IT-partneri InSales meeskonnale, kelle abil arendati vaid kahe nädalaga ettevõtte soovidele vastav veebiplatvorm, mida on lihtne kasutada nii klientidel kui ka ettevõtte töötajatel.
“Meie suurim eesmärk oli e-poe kasutamismugavus ning kasutajasõbralikkus. Usume, et oleme sellega hakkama saanud, kuna meie veebipoodi külastav klient saab vajaliku kauba tellida vaid nelja nupulevajutusega,” ütles ta.
MV Eesti kuulub rahvusvahelisse ettevõttesse MV Group Distribution, mis müüb kaupu Leedus, Lätis, Eestis ja Poolas. MV Eesti tegutseb Eestis alates 2008. aastast.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele