Autor: Kaubandus.ee • 27. aprill 2020

MV Eesti avas e-poe vaid kahe nädalaga

Jookide ja kiiresti liikuvate tarbekaupade müügiga tegelev MV Eesti avas klientidele võimaluse sooritada ostud veebist vaid loetud nädalatega.

“Eriolukord on kõigi jaoks suur väljakutse. Pandeemia on avaldanud mõju kogu reisi- ja turismisektorile ning toitlustusettevõtetele nii Eestis kui ka teistes riikides. Oleme kaotanud HoReCa sektori ning sadamaala müügis. Selleks, et hoida ettevõte tegevuses ning inimesed tööl, oleme keskendunud e-kaubanduse pakutavatele võimalustele ning vaid kahe nädalaga ehitasime üles sujuvalt toimiva e-poe,“ ütles MV Eesti tegevjuht Aleksei Otkidatš.

Otkidatši sõnul on e-poe avamise soov olnud ettevõttel ka varem, kuid Covid-19 pandeemiast tingitud olud kiirendasid otsuseid ja vajalikke ümberkorraldusi. E-poe ülesehitamisse panustas suur osa ettevõtte töötajaskonnast. Ta on tänulik ka IT-partneri InSales meeskonnale, kelle abil arendati vaid kahe nädalaga ettevõtte soovidele vastav veebiplatvorm, mida on lihtne kasutada nii klientidel kui ka ettevõtte töötajatel.

“Meie suurim eesmärk oli e-poe kasutamismugavus ning kasutajasõbralikkus. Usume, et oleme sellega hakkama saanud, kuna meie veebipoodi külastav klient saab vajaliku kauba tellida vaid nelja nupulevajutusega,” ütles ta.

MV Eesti kuulub rahvusvahelisse ettevõttesse MV Group Distribution, mis müüb kaupu Leedus, Lätis, Eestis ja Poolas. MV Eesti tegutseb Eestis alates 2008. aastast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700