Autor: Kaubandus.ee • 6. mai 2020

Rimi: tulime e-turule suurema võimekusega, kui esialgu planeeritud

Rimi tuli e-turule hoopis suurema võimekusega, kui oli esialgu planeerinud, ütles Rimi Eesti juht Vaido Padumäe ning lisas, et neil polnud võimalik alustada vaikselt ja õppida teiste kogemustest, vaid tegutseda tuli täisvõimsusel.
Rimi drive teenus Laagri Rimis
Foto: Rimi Eesti

6. maist ametlikult avatud Rimi e-pood teenindab esialgu Tallinna ja Tallinna lähiümbruse piirkonda ja pakub Drive teenust Laagri Rimis. Aasta jooksul tulevad Drive alad samuti teistesse Tallinna suurematesse Rimidesse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700