Autor: Kaspar Allik • 19. mai 2020

Pro Kapital: T1 omaniku tahetakse pankrotti viia

T1 kaubanduskeskuse emaettevõte Pro Kapital teatas, et T1 suurim võlausaldaja Lintgen tahab ajada ASi Tallinna Moekombinaat pankrotti, et teiste võlausaldajate arvel enda nõuded täidetud saada.
T1 Kaubanduskeskuse juht Allan Remmelkoor
Foto: Liis Treimann

„Eksitavast avalikust pressiteatest on selgunud, et Lintgeni eesmärk on nurjata ASi Tallinna Moekombinaat saneerimiskava vastuvõtmine ja viia AS Tallinna Moekombinaat pankrotti,“ teatas T1 emafirma Pro Kapital börsiteates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070