Autor: Kaubandus.ee • 25. mai 2020

Mitmed suurettevõtted tegid ettepaneku minna üle Nutri-Score toidumärgistussüsteemile

Ligi 40 valdkonna sidusrühma pöördusid Euroopa Komisjoni poole eesmärgiga kehtestada Euroopa Liidu siseselt Nutri-Score märgistussüsteemi. Pöördujate hulgas olid nii tarbijad, ülemaailmselt tuntud toiduettevõtted, jaemüüjad kui ka teised organisatsioonid.

Ettepanek pannakse lauale enne Euroopa Komisjoni kavatsust avaldada oma “talust toidulauale” strateegia, mille eesmärk on muuta toidusüsteem jätkusuutlikuks. Kuna strateegia üks eesmärke on edendada tervislikku toitumist kõigi seas, siis sidusrühmad loodavad, et toidu erimärgistamine muutub kohustuslikuks kogu ELis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700