Autor: Kaubandus.ee • 8. juuni 2020

Fazer: Iga viies eestlane katsub poes, kas saiapäts on pehme

Fazer Eesti tellitud tarbijauuringu tulemustest selgus, et eestlased valivad poes pagaritooteid eelkõige nende maitset ja pehmust silmas pidades, vähem pööratakse tähelepanu toote hinnale, koostisele või säilivusajale.
Maxima saialett
Foto: Raul Mee, fotograaf

Uuring keskendus kitsamalt valge saia ostjatele. „Valge saia kategooria väärtus on näidanud tubli kasvutrendi, 2019. aastal kasvas kategooria väärtus võrreldes eelmise aastaga tervelt 12%. Seega tundub, et ostjad on leidmas teed tagasi lihtsa saia juurde ning hindavad seda osana igapäevasest toitumisest,“ ütleb Fazer Baltikumi tegevjuht Klavs Berzins.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070