Autor: Mait Kraun • 15. juuni 2020

Kohus võttis T1 Malli saneerimiskava menetlusse

Pro Kapital Grupp teatas, et nende tütarfirma ja T1 Malli emafirma Tallinna Moekombinaadi saneerimiskava, mille võlausaldajad tagasi lükkasid, on kohtus menetlusse võetud.
T1 Mall of Tallinn.
Foto: Liis Treimann

Kohus on otsustanud jätkata saneerimismenetlust ja nimetas saneerimiskava hindama kaks eksperti. Need eksperdid peavad saneerimiskava kohta arvamuse esitama hiljemalt 22. juuliks. Saneerimiskava kinnitamise otsustab kohus hiljemalt 10. augustiks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757