Autor: Melly Külaviir • 17. juuli 2020

Baaride sulgemine mõjutas Heinekeni ärikasumit

Maailma teine suurim õlletootja Heineken NV teatas, et esimese poolaasta tulud vähenesid 53%, vahendab Bloomberg.
Heinekeni esimese poolaasta tulud vähenesid poole võrra.
Foto: Reuters/Scanpix

Puhaskasum langes 76 protsenti, sest ettevõtte võttis 550 miljoni euro suuruse vara väärtuse languse vastu, ütles Heineken neljapäeval, kui ta avaldas planeerimata esialgsed tulemused. Aktsia langes koguni 5,9%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700