Autor: Kaspar Allik • 3. august 2020

Apranga kaotas juulis käivet kõige enam Eestis

Kui perioodil aprill-juuni langes Leedu ettevõtte Apranga müük ligi 30%, siis juulis oli müük oluliselt tugevam ning käive kukkus mulluse juuliga võrreldes vaid 4,5%, teatas ettevõte. Enim kukkus müük Eestis.
Apranga Grupp müüb selliseid brände nagu Zara, Zara Home, Bershka, Pull and Bear, Massimo Dutti, Stradivarius ja Mango.
Foto: Reuters/Scanpix

Teiste hulgas Zara frantsiisi omav Apranga Grupp teenis käivet koos käibemaksuga 19,4 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700