Autor: Kristjan Pruul • 19. august 2020

Koroona halb mõju Rimi teise kvartali käibele

Ühiskonna sulgumine kevadise koroonapandeemia ajal mõjus poeketi Rimi ettevõtmistele Baltikumis halvasti, kõige halvemini läks Eestis.
Rimi Baltikumi tegevuskasum oli teises kvartalis 13,9 miljonit eurot
Foto: Liis Treimann

"Kvartali käive oli nõrk, välja arvatud Leedus, kus poodide asukoht oli selline, et külastuste vähenemine mõjutas neid vähem. Külastuste arv ei ole siiani taastunud," teatas poeketi Rootsi emafirma ICA kolmapäeval börsile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070