Autor: Kaubandus.ee • 10. september 2020

Parimad koostööpartnerid 2019

Jaekettide ostujuhid tunnustasid üheskoos 9. septembril toimunud seminaril „Kuidas pakkuda jaeketis tarbijatele õiget kaupa õigel ajal?“ kolme parimat koostööpartnerit 2019. aasta eest ning tootjad ja hulgikaupmehed tunnustasid ka ühte jaeketti eelmise aasta koostöö eest.
Parim koostööpartner 2019 auhinnad
Foto: Raul Mee

Kuue jaeketi ostujuhid (Selver, Rimi Eesti Food, Maxima Eesti, Prisma Peremarketid, Stockmann ja ABC Supermarkets) valis igaüks välja 10 parimat koostööpartnerit möödunud aastal, keda sooviti tunnustada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757